EnerKey Enegia Solutions Oy

EnerKey Enegia Solutions Oy on energianhallinnan asiantuntijaorganisaatio.

EnerKey on toimiva ratkaisu kiinteistöjen ja kiinteistömassojen kokonaisvaltaiseen energianhallintaan. Integraatioiden ja rajapintojen avulla EnerKey tuodaan saumattomaksi osaksi organisaatiossa jo käytössä olevia kiinteistöylläpidon järjestelmiä kuten sähköistä huoltokirjajärjestelmää ja rakennusautomaatiota. EnerKeyn avulla energiankulutukseen ja energiajohtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät yhdestä paikasta, joka helpottaa suurtenkin kiinteistömassojen hoitoa, vastaa energiatehokkuuslain velvoitteisiin ja auttaa energiatehokkuustoimenpiteiden vaikutusten seurannassa. 

EnerKey on ISO 50001 -sertifioitu energiatiedon- ja energiaprosessien hallinnan tietojärjestelmä. Järjestelmää käyttää noin 300 organisaatiota ja sillä hallitaan 70 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot 15 000:ssa kiinteistössä.

 

Naps ja EnerKey

 

OptiWatti Oy

OptiWatti Oy on vastuullinen kotimainen kasvuyritys, joka tekee helppokäyttöisiä ratkaisuja kiinteistöjen energiansäästöön ja -hallintaan.

Palvelutuote OptiWatti toimii sekä kotitalouksissa, vapaa-ajankohteissa että kaupallisissa kiinteistöissä. OptiWatti ohjaa ja valvoo kiinteistön energiankulutusta, ja sen myötä kiinteistöjen sähkölasku pienenee, käyttömukavuus kehittyy ja hallinta helpottuu. OptiWatin langattomasti viestivät anturit ovat huomaamattomia kiinteistön arjessa. Energian kulutuksen seuranta ja hallinta hoidetaan internet-pohjaisella etähallintaohjelmalla. OptiWatilla voidaan ohjata muun muassa sähkökäyttöistiä patteri-, katto- ja lattialämmityksiä, ilmalämpöpumppuja, lämminvesivaraajia sekä autojen lämmitystä. 

Naps ja OptiWatti

Lisätietoja kumppanuusratkaisuistamme yrityksille saat Napsin myynnistä.